Tarieven

Omdat het herstellen van het lichaam stapje voor stapje gaat raad ik meerdere behandelingen aan (gemiddeld 3 tot 5). Na meerdere behandelingen zult u waarschijnlijk ook merken dat de puzzelstukjes op hun plek vallen. Waarna vervolgens eventueel nog de puntjes op de i gezet kunnen worden.

De tarieven excl. reiskosten.

Cranio-sacraal therapie
Enkele behandeling        50 euro
Drie behandelingen        120 euro
Vervolgbehandelingen    35 euro   (binnen drie maand)

Rijden
Rijinstructie                    20 euro
Paard in training,            1 week – 160 euro (4 week – 600 euro)
Elke opvolgende week    150 euro

Tot 25 kilometer enkele reis worden geen reiskosten gerekend. Hierna wordt € 0,25 per gereden km. gerekend. Vanaf postcode 1931BA. Dit wordt met de anwb routeplanner berekend.

Een paard in training geven kan op ‘’paardenfokkerij De Olympus’’ te Bergen. Hier zijn stallingsmogelijkheden met paddocks, longeerkraal, zomers weidegang, een 40 meter binnenbak en een 60 meter buitenbak aanwezig.

Bij de training is inbegrepen: stalling, hooi of paardenkuil, vlas (stro zelf meenemen), dagelijks uitmesten en instructie (half uur/3 kwartier per week) aan de eigenaar. Krachtvoer is in overleg Subli sportbrok of moet zelf meegenomen worden. Het is mogelijk om de privélessen op te sparen naar de latere weken van de trainingsperiode.